اقامت کانادا

اقامت کانادا

کانادا یکی از محبوب ترین مقاصد مهاجرتی در دنیاست و سالیانه تعداد زیادی مهاجر را از روش های گوناگون جذب می کند . مهمترین مزیت مهاجرت به این کشور این است که کانادا یکی از سالمترین و ایمن ترین کشور های جهان است که آمار جرم و جنایت و خشونت در آن بسیار پایین است. همچنین کانادا یکی از چند ملیتی ترین کشور های جهان است که بدون هیچ تبعیضی میتوان در آن زندگی کرد. کانادا یکی از ثروتمند ترین کشور های جهان است که دارای منابع عظیم نفت و گاز می باشد و همچنین امکانات تحصیلی بسیار زیادی در این کشور وجود دارد.
زمانی که اسم کانادا می آید ذهن همه به سمت هوای بسیار سرد و طاقت فرسا می رود ، در حالی که بسیاری از مناطق کانادا تابستان های معتدل دارد . مثلا شهر های ونکوور و ویکتوریا که در ساحل اقیانوس آرام هستند هوایی معتدل دارند.


با اقامت دائم کانادا شما میتوانید از بسیاری از حقوق شهروندی کانادا بهره مند شوید. ضمن اینکه پس از گذشت ۳ سال از زندگی در کانادا، فرد مقیم می تواند برای شهروندی کانادا اقدام کند که پس از دریافت شهروندی می تواند در انتخابات کانادا رای دهد و درخواست پاسپورت کانادایی کند که به وی آزادی رفت و آمد (بدون ویزا) به ۱۷۲ کشور جهان را می دهد. همچنین شهروند کانادایی می تواند به مدت ۶۶ ماه بدون ویزا در امریکا زندگی کند.

روش های مهاجرت و سرمایه گذاری در کشور کانادا:


 روش اول: برنامه مهاجرت سرمایه گذاری از طریق ایالت کبک

. روش سرمایه گذاری کبک در جهت اخذ اقامت دائم کانادا یکی از پر طرفدارترین روش های اقامت دائم کانادا می باشد شرایط مورد نیاز این برنامه به شرح ذیل است :

  • داشتن دارایی به میزان ۱٫۶ میلیون دلار کانادا – مربوط به متقاضی و همسر (شامل املاک، حساب بانکی و بیزنس)
  • دارا بودن حداقل ۲ سال سابقه مدیریتی به عنوان صاحب بیزنس ، مدیر رده بالای بیزنس یا پروانه مطب پزشکی فعال در ۵ سال اخیر
  • سپرده گذاری غیرقابل برگشت ۲۳۵ هزار دلار کانادا در یکی از بانکهای مورد تایید ایالت کبک

مزایای مهاجرت سرمایه گذاری از طریق ایالت کبک

  • دریافت اقامت دائم کانادا بدون راه اندازی بیزینس در کانادا
  • امکان زندگی در هر یک از ایالت های کانادا
  • عدم نیاز به تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه
  • انجام مصاحبه با حضور مترجم فارسی زبان

 روش دوم: برنامه مهاجرت کارآفرینی از طریق ایالت نیوبرانزویک

برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک در جهت اخذ اقامت دائم کانادا یکی از ارزان ترین روش های استانی می باشد شرایط مورد نیاز این برنامه به شرح ذیل است :

  • دارا بودن حداقل ۳ سال سابقه به عنوان مدیر و صاحب بیزنس خصوصی ( ۳۳٫۳ درصد سهام) در ۵ سال اخیر یا حداقل ۵ سال سابقه به عنوان مدیر رده بالای بیزنس خصوصی در ۵ سال اخیر
  • داشتن حداقل دارایی معادل ۶۰۰ هزار دلار کانادا که نصف این مبلغ باید به صورت نقد در حساب بانکی باشد.
  • دارای مدرک تحصیلی حداقل فوق دیپلم
  • داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره CLB5
  • کسب حداقل امتیاز ۶۵ از سیستم امتیاز بندی نیوبرانزویک
  • پرداخت مبلغ ۱۰۰ هزار دلار کانادا به دولت نیوبرانزویک به عنوان ودیعه پس از قبولی در مصاحبه . لازم به ذکر است این مبلغ پس از راه اندازی بیزینس در ایالت نیوبرانزویک به متقاضی عودت داده میشود.

مزایای مهاجرت کارآفرینی از طریق ایالت نیوبرانزویک

  • دریافت اقامت دائم کانادا از ابتدای ورود به کانادا
  • متقاضی در صورت عدم تمایل به اقامت در نیوبرانزویک و اجرای بیزنس، به دلیل داشتن اقامت دائم می تواند به سایر استانها نقل مکان کند.
  • ودیعه پایین (۱۰۰ هزار دلار کانادا) نسبت به بقیه استانها
  • امکان بازپس گیری ودیعه ۱۰۰ هزار دلاری در صورت راه اندازی بیزنس
  • امکان انجام سفر توریستی قبل از انجام پروسه مهاجرت
  • امتیاز بندی ساده تر نسبت به بقیه استانها

روش سوم: برنامه مهاجرت کارآفرینی از طریق ایالت منیتوبا

در این روش ابتدا به متقاضیان ویزای کاری داده می شود و ۲ سال فرصت داده می شود تا با خرید یا تاسیس یک بیزینس کار خود را شروع کنند شرایط مورد نیاز این برنامه به شرح ذیل است : ( لازم به ذکر است این روش هم اکنون بسته می باشد و براساس اعلام وب سایت رسمی مهاجرت منیتوبا در ۲۰۱۸ مجددا باز می شود.)

  • دارا بودن حداقل ۳ سال سابقه به عنوان مدیر و صاحب بیزنس خصوصی در ۵ سال اخیر یا حداقل ۵ سال سابقه به عنوان مدیر رده بالای بیزنس خصوصی در ۵ سال اخیر
  • داشتن حداقل دارایی معادل ۵۰۰ هزار دلار کانادا
  • داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره CLB5
  • انجام سفر توریستی قبل از انجام پروسه مهاجرت

مزایای مهاجرت کارآفرینی از طریق ایالت منیتوبا

  • بدون هیچ گونه ودیعه استانی
  • پروسه کوتاه نسبت به سایر روش های استانی
  • امتیاز بندی ساده تر نسبت به بقیه استانها

 روش چهارم: برنامه نیروی متخصص از طریق فدرال

در این روش متقاضیان بر اساس توانایی هایشان جهت مهاجرت به کشور کانادا ارزیابی می شوند. هدف از این روش، پر نمودن کمبود نیروی متخصص در بازار کار کانادا می باشد. در این روش ابتدا باید مطمئن شوید که واجد شرایط برای شرکت در این برنامه مهاجرتی هستید. در واقع باید حداقل ۶۷ امتیاز از سیستم امتیازبندی FSW که از ۱۰۰ می باشد را داشته باشید تا مجاز باشید که وارد Pool اکسپرس انتری شوید. دقت کنید که داشتن حداقل ۶۷ امتیاز به معنی این نیست که شما دعوت نامه دریافت می کنید یا اینکه با مهاجرت شما حتماً موافقت خواهد شد. بلکه فقط مجوز ورود شما به سیستم اکسپرس انتری و قرار گرفتن در Pool است. متقاضیان مهاجرت از این روش بر اساس شش معیار ارزیابی می شوند. این معیارهای انتخابی نشانگر این است که آیا متقاضی می تواند برای مهاجرت به کانادا اقدام کند یا خیر

معیارهای ارزیابی برنامه مهاجرت نیروی متخصص

  • تحصیلات : حداکثر امتیاز ۲۵
  • سطح زبان انگلیسی / فرانسه : حداکثر امتیاز ۲۸
  • سابقه کاری : حداکثر امتیاز ۱۵
  • سن : حداکثر امتیاز ۱۲
  • درخواست کار از کانادا : حداکثر امتیاز ۱۰
  • قابلیت سازگاری : حداکثر امتیاز ۱۰

اگر در مرحله اول واجد شرایط بودید و یا حداقل ۶۷ امتیاز را داشتید پس شما مجوز ورود به اکسپرس انتری را دارید و حالا باید امتیاز شما که از ۱۲۰۰ می باشد محاسبه گردد.

 روش پنجم: برنامه خرید بیزینس استانی

در این روش متقاضیان می توانند با خرید یک بیزینس مرتبط به تجربه کاری شان و یا دست کم خرید ۵۱ درصد سهام یک بیزنس در یکی از ایالت های کانادا ویزای کار دریافت کنند و پس از آن برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید..

ویژگی های برنامه خرید بیزینس استانی

  • بیزنس مورد نظر باید حتما فعال باشد. صرف ثبت یک شرکت و انتقال آن به دیگری نباشد.
  • دست کم کنترل ۵۱ درصد را در اختیار داشته باشید. اگر سهامدار زیر ۵۰ درصد باشید عملا قدرت تصمیم گیری در شرکت در اختیار شما نیست .
  • بیزنس برای جامعه کانادایی منافع اقتصادی، فرهنگی و یا اجتماعی داشته باشد.
  • آن بیزنس با توجه به سوابق و دانش خریدار آن در عمل شدنی و واقعی باشد به این معنی که افسر مهاجرت هنگام صدور ویزا به سابقه و تواناییهای متقاضی در اداره آن بیزنس نگاه ویژه دارد.
  • داشتن توان مدیریت بیزنس شامل ترکیبی از سابقه و تحصیلات و نیز دانش زبان کافی از نکات مهم این روش محسوب می شود.
  • متقاضی باید خودش بیزنس را اداره کند و به عنوان مدیر اجازه کار می گیرد و نمی تواند آنرا به دیگری بسپارد.

روش ششم: برنامه خود اشتغالی از طریق فدرال

این روش مختص هنرمندان، نویسندگان، کشاورزان و ورزشکاران (در سطح حرفه ای که شخص حتی المکان جایزه و مقامات بین المللی داشته باشد ) می باشد.

متقاضی خوداشتغالی فدرال، جهت مهاجرت به کانادا باید قصد و توانایی ایجاد یک کار برای خویش در کانادا را داشته باشد. مهاجر باید نشان دهد که شغل پیشنهادی تولید درآمد کافی جهت تأمین زندگی خود و وابستگانش را می کند.

مزایای برنامه خود اشتغالی از طریق فدرال

  • برای اقدام از این روش مهاجرتی، نیازی به ارایه مدرک زبان وجود ندارد.
  • از دیگر مزایای این روش مدت کوتاه پروسه پرونده ها می باشد.